STARTSIDA TEAM NELLEVAD TRÄNARNA UPPFÖDARE HINGSTARNA TILL START NYHETSBLOGGEN EKONOMI KONTAKTA OSS TÄVLING
2018-12-15
JĂ„MNT SĂ… DET FĂ–RSLĂ…R!

”Fördel ston” men inga ston. Ett rent valacklopp mellan 4-8 år. Den som tjänat minst har knappt 600 tkr på kontot och mest har precis klivit över 800 tkr. Poängmässigt (speglar formen) varierar det mellan 361 – 1486. På pappret jämnt så det förslår så detta kan bli spännande. Om några sticker ut  så är det väl Untersteiners och Crebas hästar – båda holländare! Harmon Boko slog Jaken senast på Halmstad  och där var Wingait CH tvåa och Thai Profit sist. Men notera också att Jaken slog Apollo Damgård nästsenast på Jägersro och i samma lopp var Kolgjinis häst femma.  Han är inte betrodd vare sig av Professorn eller i Travronden men det är förhoppningsvis bara oddshöjande.


En för årstiden fin omgång på Åby. Två dunderfavoriter denna lördag också men sedan är det jämnt spelat. Jag säger kort och gott: Håll tömmarna!


V75

Inlämnat: 2018-12-15, 06:57

Åby

Lördag 2018-12-15

Start: 16:20

Kostnad: 216,00 kr

Vadet gäller startnummer

 

Avd

1: 2 Velvet Gio (12, 1)

2: 3 Arch Lane (4, 10)

3: 1 Nadal Broline (4, 6)

4: 1, 2, 4, 5, 10, 11 (9, 8)

5: 3, 7, 8, 10 (6, 4)

6: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 (9, 11)

7: 7, 8 (2, 3)

 

1x1x1x6x4x9x2 = 432 rader.

432 x 1 x 0,50 kr = 216,00 kr.

Totalt: 216,00 kr.

Rättningskod: ZWD HDW VVZ

 

Vintriga hälsningar

Anders

2018-12-13
VĂ„RDEMĂ„TARE?!

Så blir det då en start till i år för Nelle Atticus Jake. Tisdag 18 december kl  19.15 på Jägersro. Medeldistans och autostart och bästa spåret i ett lopp där han pengamässigt står bra inne. Vinnarkusken får förtroende igen och med en likadan styrning går ingen säker. Bara nio hästar till start i decembermörkret och spontant tycker jag motståndet ser tufft ut. Det ser ut som en liten bronsdivision så här får vi säkert en värdemätare på hur han skulle stå sig på rikstoton. Men jag återkommer till detta på lördag.


Såg ni Sörens och Viktorias tvååring igår. De snackades mycket om hans startsnabbhet i TV-studion och det var kul att se ett så moget intryck. När Christoffer kastade åt honom tömmarna stack han som en katapult och bilen hann knappt undan. Och så vann han plättlätt och visade att han kommer att höra hemma i årgångstopparna (ja där är han ju redan nu!).


Nu firar vi det italienska helgonet!

Mvh

Anders

2018-12-08
HĂ…LL UT SNART VĂ„NDER DET!

Jag har inte pratat med Sören efter senaste starten. Men Nelle Atticus Jake brukar ju ta loppen bra och vara pigg och glad och jag förmodar att hälsan tiger still. Nu blev det ju vecka-vecka start så det blir väl lite pust nu. Finns ett sånt där ”fördel ston”-lopp på Jägersro den 18/12 annars där han står rätt bra inne.  Men som jag tog upp i veckan är väl frågan hur han ska matchas nu i vinter. En uppgift som jag med varm hand överlåter på tränarna!

 

ATG ser ut att ha det motigt på många sätt inför ”omregleringen”. Kanske kan det där systemet där man stjäl pengar från ett spelarkollektiv och lämnar till ett annat - och som på fint språk kallas ”jackpot!” – tillfälligt rädda situationen? Om datasystemen funkar så alla hinner lämna in i tid kförståss?  De Kan inte berömma sig med att jackpottar har någon Robin Hood-effekt utan precis tvärtom. Det är nu de stora hajarna (gärna utlandsbaserade) kliver in och roffar åt sig de pengar vi småspelare inte fick ut senast.  Men klart man vill göra ett försök och ta upp kampen när så mycket står på spel!

 

Trots två megafavoriter kan det bli bra pengar på sjuorna även om de vinner. Övriga lopp är vidöppna och jämnt spelade.  Jag ser heller ingen anledning att sätta krokben för dem. Zenit Brick (72%) har nog bara två motståndare. Å ena sidan banan (har tydligen varit snack om att ställa in eller flytta tävlingarna på grund av vädret) och skor och å andra sidan en pirat. Men han har bakspår och även om det är långt lopp får finnen försöka hålla undan. En som skiter i banunderlaget och nu har tre färre att runda är en isbjörn som bara vinner (79%). Jämför tider så ser ni vem som har högst kapacitet i fältet. Sorry Gunnar det är väl bara kusk emot. Sitt inte och sov för länge bak i fältet!

 

Hittade en spik till nu när vi är på Berghs gamla åker och åker. Vår dotters men heter Edvin och går under smeknamnet Eddie och hon tycker säkert han är söt. Så en spik i andra till 7%! Jag tror spåren har mindre betydelse idag än annars. Så Örjan med en riktigt bra häst till 8% i prologen och då har dagen (är det dag nu för tiden?) börjat på bästa sätt i de fyra första. De fyra mest spelade i femte och jag kan inte ta beslut. Kanske Jorma (18%) eller Jörgen (14%) eller Örjan (20%) eller Bergh igen (25%)… Kan inte bestämma mig i sjätte heller och ett omöjligt stolopp så där blir det helgarderat. Inte alltid man skålar för en nollprocentare. Bästa hästen i sista var ju aktuell för elitloppet. Stallet låter uppåt men som vanligt gnäller Melander över spåret. Han får väl träna hästarna istället för att köra traktor! Så jag har hittat en perfekt treprocentare! Håll tömmarna!

 

 

V75

Inlämnat: 2018-12-08, 11:36

Bergsåker

Lördag 2018-12-08

Start: 16:20

Kostnad: 180,00 kr

Vadet gäller startnummer

 

Avd

1: 2, 10, 12 (8, 11)

2: 10 Sweet Eddie (4, 6)

3: 3 Zenit Brick (10, 8)

4: 12 Månprinsen A.M. (2, 5)

5: 2, 3, 5, 9 (6, 4)

6: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 (2, 10)

7: 5, 9 (6, 3)

BOOST nr: %1

 

3x1x1x1x4x15x2 = 360 rader.

360 x 1 x 0,50 kr = 180,00 kr.

BOOST: 0,00 kr

Totalt: 180,00 kr.

Rättningskod: NZG GHR MDL

 

Håll-ut-snart-vänder-det-hälsningar:

Anders

2018-12-04
SNART 800 TKR OCH 1000 POĂ„NG!

Nu närmar vi oss 800 tkr och 1000 startpoäng. Kvar i brons och poäng som snart räcker till V7-start. Men räcker kapaciteten? Får han perfekta förutsättningar som förra veckan så absolut. Men när han tvingas gå för tidigt som igår då biter inte speeden tillräckligt bra till slut. Det gick ju ändå inte visslande sista femhundra utan bara knappt 15-tempo.

Svårt mad matchning framöver. Ska man spänna bågen eller hålla till i dessa lopp med chans på pengar varje gång? Men som vi såg igår är lopp med sex-sju hästar inte så lätta. Det blir ofta gåsmarsch och långt fram. Men ledaren igår som det snackades långt och länge om innan loppet – när man inte slösade tid på om att larva om tränarens gamla pizzeria i Halmstad – och där man hyllade hästens kapacitet och släktskap så höll han ändå inte hela vägen trots måttligt tempo.

Kollade på möjliga propositioner för Jaken. Det finns några möjligheter på såväl Jägersro. Halmstad som på Åby i december vilken väg man än väljer. Vi får se hur hästen tog gårdagens lopp och hur tränare Norberg tänker.

Jaken har snart chans att passera Nelle Pride i intjänade pengar i vår regi. Om jag räknar rätt kom Priden upp i cirka 800 tkr i vårt ägande och har sedan dragit in ytterligare cirka 100 tkr still going strong. Nelle Käck är allt annat än ”still going strong”. Jag blev uppmärksammad på att han lämnade jordelivet för mer än ett halvår sedan. I vårt ägande blev det drygt 700 tkr.

Vi hörs på lördag hälsar

Anders

2018-12-01
TVĂ…Ă…RINGARNA LYSER UPP I VINTERMĂ–RKRET!

Jag snackade med Sören igår. Det känns rätt med den välförtjänta uppmärksamhet som han och Viktoria har fått med anledning av att de har en finalist i dagens upplaga av Uppfödningslöpningen. Flera välskrivna sidor av Freidenvall i Sulkysport och en helsida i Travronden. Och dagens finalist – Trix on Line – är inte vem som helst utan Fascinations avkomma. Hon som själv vann detta lopp som ett första steg i att vinna alla de klassiska årgångsloppen för ston. I nuläget är han tredjehandare till 12% och självklart får den en given plats på mitt system. ”Lite speciellt” som Sören sa ”att både få dra fram mamman och sonen och att de sedan båda två når sådan framgång”. Och som jag sa till Sören att det kommer inte att ta slut med detta. Även nästa år kommer han att ha fostrat en fölunge som blir finalist som tvååring. Nämligen en syster till Fascination efter Maharajah. Kom ihåg var ni läste detta första gången!


Vi pratade naturligtvis om Jakens insats också. Ingen dålig avslutning. Och bra styrning av kusken. Jag erkände att jag inte är någon vän av Roger: Men det är nog en tagg som sitter i sedan han 2013 körde bort Nelle Red Turbo (Punkari var uppsatt men fick av någon anledning inte köra på V75) som favorit på Färjestad på V75. Turbo var dessutom uppmärksammad som hästen som fick en ”hästägare för en dag” – kommer ni ihåg Svarten som åkte tandem med Anna. Vi bilade fram och tillbaka till Karlstad en slaskig vinterdag för att besöka vinnarcirkeln men det blev bara en femteplats. Men okej man ska inte vara långsint. En sak som är bra med Roger enligt Sören är att han lyssnar på tränaren. Det gör inte alla catchdrivers. ”En viktig sak med Jaken är att han har en spurt på 200 meter! Men inte 201 meter eller mer” säger Sören. Och det var detta Roger utnyttjade i tisdags. Så här säger Malmqvist på Jägersros hemsida: ” – Sören var lite uppåt. Han har några mindre bra hästar och sagt att ”du ska får köra en bra häst också nå’n gång och det var idag. När Christoffer (Eriksson med Rajah Press) kunde gå ut och jag kunde följa honom blev det perfekt för oss med den riktiga körningen där framme, sa Roger Malmqvist.


Sedan pratade vi om måndagens lopp på Halmstad. Lopp 10 klockan 21.33 med sju hästar till start, sprint igen och spår 3. Vi är överens om att det ser lite enklare ut än på Jägersro. De två invändiga har inte startat på länge och utvändigt finns inga segrar i raden. Kanske är norsken värst emot och vi kan få ett hyggligt vinnarodds om än inte 18 gånger som senast. Halmstadprogrammet har inte med honom på de fyra de rankar och Travronden rankar honom just som fyra.


Det blev mycket text men det var ju ett tag sedan. Så ni slipper mina kommentarer till raden nedan förutom att det är en medioker V75-omgång. Årstid och skotvång spelar säkert in men tvååringarna lyser ändå upp i vintermörkret. Vi får se om ATG lyckas hantera inlämnandet. Lite dubbla budskap därifrån. Samtidigt som jag bläddrade igenom de senaste veckornas Travronden fick jag igår ett mail från ATG där de ber om ursäkt för de senaste veckornas strul. I en av deTravronden jag bläddrar i är det en intervju (nåja i sin upphöjdhet svarar han inte muntligt utan bara skriftligt på i förväg ställda frågor) med Lorden himself där han inte upplever det varit några problem och att han är stolt över sin 175-man starka IT-avdelning som lyckas så väl med sitt jobb. Man kan undra hur det ska gå med denna ”ödmjukhet” i konkurrensen nästa år!? Men nu håller vi tömmarna!


V75

Inlämnat: 2018-12-01, 13:19

Jägersro

Lördag 2018-12-01

Start: 16:20

Kostnad: 225,00 kr

Vadet gäller startnummer

 

Avd

1: 3 Stoletheshow (10, 2)

2: 2, 5 (6, 4)

3: 1, 2, 7, 8, 9 (4, 6)

4: 1, 2, 3 (4, 7)

5: 3, 4, 5, 6, 7 (1, 10)

6: 2, 5, 6 (10, 3)

7: 6 VästerboontheNews (4, 1)

BOOST nr: %1

 

1x2x5x3x5x3x1 = 450 rader.

450 x 1 x 0,50 kr = 225,00 kr.

BOOST: 0,00 kr

Totalt: 225,00 kr.

Rättningskod: ZRJ GHH FHV

 

Hälsar

Anders

 

2018-11-29
Ă„NTLIGEN!

Äntligen kan man utbrista av flera anledningar. Först och främst Nelle Atticus Jakes till start och vad gör han. Går och vinner fast han inte startat på flera veckor och varit förkyld däremellan. Och på vilket sätt! Lövgrens häst trodde jag nog skulle hålla trots den tuffa öppningen. Men Jaken som fått ett vilsamt lopp med förståndigt tempo och där kusken inte förivrade sig avgjorde plättlätt över upploppet. Och en mycket bra tid för årstiden 12,0 ak! Rent ut sagt: fan så skönt och bra!


Och så smart inmatchad i ett liknande lopp på måndag 3/12 i Halmstad. Anmäld innan vinsten och annars hade han tjänat för mycket pengar för att komma med så han står perfekt inne. Bra spår och bara sju hästar till start och spontant tycker jag det ser enklare ut än på Jägersro men osvuret är bäst och jag återkommer på lördag.


Äntligen därför att jag är tillbaka i verkligheten och civilisationen igen. Hustrun och jag har tagit oss tre veckors ledighet från det mörka november. Jag trodde i min enfald att jag skulle kunna följa travet och lägga ut några bloggar emellanåt. Men det var lättare sagt än gjort. Vi har förverkligat en dröm och seglat över Atlanten. Och det var inte så lätt med uppkoppling där ute bland flygfisk, delfiner och valar. Men nu är vi tillbaka och återupptar bloggandet!


Härliga häölsningar

Anders

2018-11-03
GRAVALLVARLIGA!

Har inte så mycket att berätta och kommentera idag. Man vill ju inte skoja heller en dag som idag utan snarare vara gravallvarlig. Men nu hör jag ett ljud från himlen. Nej det var ingen änglakör utan tunga toner. Nåväl det får bli spiken i vilket fall. Det är 65 millar vi vill åt och ensamma ska vi vara.  Kära i en femprocentare redan direkt vid första ögonkastet. En enprocentig hemmahäst som står på tur och på vår sida. Hård som elfenben! Isbjörnar och Jansson fem procent! Calle besöker Romme och vinner med en till 13%. Stallskriket i sjätte till fem procent. Och så till slut: Ohlsson spårar i dryga tre kilometer och lurar skjortan av pirater och andra till 3%. Sedan är det bara att fördela miljonerna mellan oss. Håll tömmarna!


V75

Inlämnat: 2018-11-03, 13:43

Romme

Lördag 2018-11-03

Start: 16:20

Kostnad: 192,00 kr

Vadet gäller startnummer

 

Avd

1: 2, 5, 7 (10, 3)

2: 3, 6, 9, 10 (5, 12)

3: 7 Heavy Sound (9, 11)

4: 2, 11 (9, 8)

5: 2, 8 (12, 3)

6: 4, 9 (3, 2)

7: 1, 11, 12, 13 (8, 9)

 

3x4x1x2x2x2x4 = 384 rader.

384 x 1 x 0,50 kr = 192,00 kr.

Totalt: 192,00 kr.

Rättningskod: ZCZ THD GWT

 

Heliga hälsningar från helgonet

Anders

..

2018-10-27
PENGARNA FINNS INTE!

Jag läste med förskräckelse ATGs delårsrapport. Lorden (ja Skarplöth alltså men han har lagt till just Lord som mellannamn) och Lotta (den alltid positiva ekonomichefen – brukar inte de vara tvärtom?)  meddelar att allt är under kontroll och enligt plan. Då blir jag extra orolig Så jag skrev en insändare (se nedan) som jag igår fick publicerad på sulkysport.se:


”Måhända är alla inom travsporten lika naiva som jag. Och tror att ”Hästsportens fond” eller ”Balanserade vinstmedel” - som man valt att uttrycka det numera - är fonderade medel hos ATG som man skrapat ihop under åren och satt in på ett säkert konto. Icke sa Nicke! Två utmärkta analyser i förra veckan av Lars G Dahlgren har gjort mig uppmärksam på hur illa ställt det är. Fler travälskare borde vara oroade på riktigt allvar och varför finns inga visselblåsare inom ST och ATG? Är det en tystnadskultur som råder?


Jag har studerat ATGs delårsrapport per siste september 2018. Och som Lars G rapporterar är likviditeten i princip på noll. Man lånar av kreditinstitut och andra (okänt vilka) för att kunna betala ut pokalårspengarna i år. Och kom ihåg pokalårspengarna var ju i sin tur ett lån från 2013. (Låter lite som ett fall för ”Lyxfällan”.)


”Hästsportens fond” är en bokslutspost och finns inte i verkliga livet. Den balanseras på balansräkningen av ”immateriella tillgångar”. Det vill säga det är inget som det går att ta på utan bara ett uppskattat ”värde” som bara kan realiseras i tillgångar vid en försäljning (om man har tur). ATG har en mycket prekär ekonomisk situation såväl när det gäller likviditeten som förmågan att leva upp till de utfästelser man givit travsporten. Tillgångarna och resultaten finns inte i verkligheten. Och det blir oseriöst när man istället försöker vända blickarna mot att det viktiga i kråksången skulle handla om en aktie mellan Travet och Galoppen. I mina ögon det lättaste problemet av alla att lösa.


Men det som långsiktigt oroar mig mest - om nu ATG skulle rida ut stormen sista kvartalet och hamna i makligare vatten 2019 - är STs ledning och styrelse och deras agerande.  Med sin strategi om en marknadsavgift där man satsar allt på ett kort har man surrat sig vid masten på ATG. Istället för att utnyttja de möjligheter och den mångfald som det nya läget ger riskerar man att dra hela travsporten ner i djupet. Jag vill verkligen inte vara någon domedagsprofet. Men som hästägare och travälskare vill jag heller inte ha på mitt samvete att jag sa inget trots att jag såg vad som höll på att hända. Vakna gott folk!”


Här kommer V75-raden till dagens tävlingar på Jägersro. Hoppas vi kan få ut pengarna om vi skulle vinna. Det kan ni hålla tömmarna för!

V75

Inlämnat: 2018-10-27, 14:40

Jägersro

Lördag 2018-10-27

Start: 16:20

Kostnad: 195,00 kr

Vadet gäller startnummer

 

Avd

1: 4, 5, 12 (9, 1)

2: 4, 12 (5, 9)

3: 1 Grandfather Bill (10, 11)

4: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15 (4, 14)

5: 1, 3, 5, 7, 10 (8, 6)

6: 11 Global Trust (5, 10)

7: 6 Propulsion (5, 2)

 

3x2x1x13x5x1x1 = 390 rader.

390 x 1 x 0,50 kr = 195,00 kr.

Totalt: 195,00 kr.

Rättningskod: SKQ DTR HPS

 

Höst- och hästhälsningar

Anders

2018-10-20
LITE ENKLARE?!

Visst ser det lite enklare ut på tisdag. Inte för att jag tror Nelle Atticus Jake vinner det är väl åtminstone två som blir svåra att rå på. Untersteiners som var två sist i samma lopp som Jaken och så tyskens. Men övriga har vi väl en chans emot trots spåret. Det är ju en fördel med bara åtta hästar. Vi får se hur kusken gör nu när det är sprint om han backar från start eller inte. Så en plats inom räckhåll där förstapriset är 30 tkr och tredje är värt 9500:-.

 

För en liten stund sedan var Nelle Pride ute i sitt 143 e lopp! Satt sist efter sitt tråkiga utgångsläge men gick på i tredjespår femhundra kvar och det bet bra. Var fyra in på upploppet men fick släppa ifrån sig den placeringen och blev femma. Ändå positivt att se att den gamla slitvargen såg ut att ha kul när han plockade motståndare efter motståndare.

 

Så är det dags för speedway i Örebro. Och nu vågade inte ATG lägga våra pengar på hög längre. Jackpot är ändå stöld och Travronden hade faktiskt en insändare i veckan som hävdade samma sak jag gjort länge. Nämligen att pengarna ska delas ut den omgång som de satsas och ingen annan gång. Allt annat är orättvisa! Men nu kan vi vara med och roffa åt oss av förra veckans innehållna medel. En spik räcker och som tysken sett ut sedan han kom till Nurmos! 34% vi tackar och tar emot när två tredjedelar ryker. Å så plockar vi ihop våra skrälldrag: Först och främst är det Ernie och Nathalie (2%); Därefter en nia igen nämligen Rut och Claes (3%); Å så blev Volstead struken och vi fick in andrahandaren istället (24%); Bravo Åke du hittar säkert Svampen eftersom du känner örebrotrakterna väl (ospelad); Ägaren och uppfödaren är beredd att ta gift på att hans adelsman vinner i sjätte (1 %); Och först som sist tänkte jag spika duon Nurmos/Kontio med nr 2 och helt bortglömda av spelarna förutom vi 6% som har ett gott minne i behåll! Håll Tömmarna!

 

V75

Inlämnat: 2018-10-20, 10:08

Örebro

Lördag 2018-10-20

Start: 16:20

Kostnad: 180,00 kr

Vadet gäller startnummer

 

Avd

1: 3, 6, 9 (4, 1)

2: 1, 2, 9 (4, 13)

3: 5, 10 (8, 3)

4: 1, 2, 7, 11, 12 (9, 6)

5: 9 Laskari (6, 1)

6: 10, 12 (5, 7)

7: 1, 2 (5, 12)

 

3x3x2x5x1x2x2 = 360 rader.

360 x 1 x 0,50 kr = 180,00 kr.

Totalt: 180,00 kr.

Rättningskod: RHW DQG WFJ         

 

Äntligen hösthälsningar!

Anders

2018-10-17
STRĂ…LANDE COMEBACK!

Kan låta lite konstigt att kalla Nelle Atticus Jakes femteplats för ”strålande”. Men med tanke på problemen, frånvaron och inte minst utgångsläget hittar jag inget annat värdeomdöme. Rekordsänkning med en halv sekund till 12,7 am vittnar om både form och kapacitet. Möjligt Sören får rätt i att vi går en fin säsong till mötes. Som väntat blev det att backa sist från åttondespåret. Och det blev fartmässigt uppdelat i tre lopp. En första femhundring i 9,0-tempo. När favoriten sedan släpps till spets stryps det till 17-tempo i tusen meter. Och så en snabb 10-avslutning. Tolvhundra kvar har Christoffer intagit tredje utvändigt och som vanligt tappar Jaken lite in i sista sväng. Han har fjärdeplatsen några meter före mållinjen och borde kanske kunnat behålla den om man ska vara kritisk. Det var kanske där som ”loppet i kroppen” hade behövts för att tjäna 5700:- istället för 3800:-.


Sören håller med mig om omdömet ”strålande”. Jaken är sitt gamla jag och är pigg och glad. Rekordsänkningen är värd att inge respekt den här tiden på året (nåja det är ju fortfarande sommar!) och motståndet var tufft. Lite stum sista biten men andades normalt efteråt. Så inte blev han slutkörd heller utan han kan tävla på ser det ut som.


Så med den prestationen i ryggen var det bara att åka hem och anmäla. På lunchtravet nästa tisdag den 23 oktober på Jägersro är det ny start. Sprintlopp med bilstart och nio hästar anmälda. Törs man be om ett bra spår? Start kl 12.20 och Christoffer har tackat ja till styrningen. Motstånd och chanser återkommer jag till på lördag.

 

Höstsoliga hälsningar

Anders

»Klicka här för att se tidigare blogginlägg.

2018
December
November
Oktober
September
Augusti
Juli
Juni
Maj
April
Mars
Februari
Januari
2017
December
November
Oktober
September
Augusti
Juli
Juni
Maj
April
Mars
Februari
Januari
2016
December
November
Oktober
September
Augusti
Juli
Juni
Maj
April
Mars
Februari
Januari
2015
December
2015-12-31
GOTT NYTT ÅR!
2015-12-29
NO COMMENTS!
2015-12-26
GOD FORTSÄTTNING!
2015-12-23
BLIR INGET LIR!
2015-12-20
DEN RIKTIGA TOMTEN!
2015-12-19
LILLJUL!
2015-12-08
BÄSTA SPURTKRUTET!
November
Oktober
September
Augusti
Juli
Juni
Maj
April
Mars
Februari
Januari
2014
December
November
Oktober
September
Augusti
Juli
Juni
Maj
April
Mars
Februari
Januari
2013
December
2013-12-23
MILSTOLPAR!
2013-12-21
ITALIENSK OUVERTYR!
2013-12-14
BRA CHANS!
2013-12-07
TAPPER STOLTHET!
November
Oktober
September
Augusti
Juli
Juni
Maj
April
Mars
Februari
Januari
2012
December
November
Oktober
September
Augusti
Juli
Juni